De ziua mea mi-am pus o dorință: "Prima zi de după-școală la Pahumi"

Cristina Stark ASOCIAȚIA PAHUMI

4.2857142857143% Complete
Sumă strânsă
1,750 RON
Target
Donații
Vreau să fac o donaţie!

Dragi prieteni,

Acum 2 zile a fost ziua mea și m-ați copleșit cu urări și gânduri frumoase! Vă mulțumesc tuturor și fiecăruia în parte și pentru că până azi am tăcut "- Eu să tac?! -Ei aș, doar mă știți iar tăcerea nu mă caracterizează", ei bine vreau să vă împărtășesc ce dorință mi-am pus de ziua mea.

Ziua mi-am petrecut-o visând, visând la o lume mai bună, o lume mai bună pentru cei 10 boboci ai școlii din Feleacu care vor păși pentru prima dată pragul în 13 septembrie.

De mai mulți ani, generații după generații, copiii de clasa a 8-a ai școlii, fie abandonează școala, fie nu își iau examenul de capacitate. Ei sunt cei care îngroașă statisticile care ne spun că 1 din 4 copii la nivel de țară abandonează școala înainte de a absolvi 8 clase.Școala se află la câțiva km depărtare de Cluj-Napoca dar la ani lumină depărtare după nivelul de educație.

De ziua mea mi-am pus această dorință, ca bobocii din acest an să fie "prima generație de 10 a școlii" care vor termina cele 8 clase și vor  ajunge să își ia examenul de capacitate.

Fiindcă orice minune durează o zi, de azi am trecut la acțiune pentru ca să fac ca dorinta mea să se împlinească.De azi am făcut un prim pas și firește că nu pot singură ci am nevoie de ajutorul vostru. Împreună putem să rescriem viitorul copiilor din Feleacu.

Prima provocare: Să strângem 70 lei/ zi timp de 25 de zile pentru ca toți cei 10 copii din Feleacu să petreacă "Prima zi de după-școală la Pahumi".

Simplu, nu-i așa?! :)

Vă îmbrățisez cu drag și speranță,

Cristina

Recomandă-le prietenilor această campanie.

în beneficiul

Asociația Pahumi a fost creată cu scopul de a sprijini integrarea copiilor din familii vulnerabile în colectivități cu copii din medii mai avantajate iar dezideratul principal este incluziunea, uniformizarea colectivităților de copii și depășirea barierelor sociale. Toate activitățile se desfășoară într-un mediu sustenabil, aproape de natură.

Scopul proiectului este acela de a forma copii din ciclu primar, deschizând porțile cunoașterii non-formale/informale în paralel cu realizarea incluziunii tuturor copiilor, indiferent de abilități/dizabilități, ajutați de cadru natural pentru ca ei să devină adulți empatici, responsabili, prietenoși cu mediul și cu cei vulnerabili.

Vine ziua ta. Este momentul în care ești în centrul atenției prietenilor, cunoscuților, familiei. Toata lumea te întreabă ce iți dorești să primești cadou, dar tu știi că ai tot ce îți trebuie și că nu îți dorești decât să fii aproape de cei dragi și să împarți cu ei bucuria și voia bună. Și, când se întâmplă așa, îți dai seama că acesta este, poate, cel mai fr

1 Donații

Anonymous

22 Aug 2021